Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ Club Μελανόλευκοι

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ

Το Club Μελανόλευκοι,ύστερα απο 2 εβδομάδες συναντήσεων,συζητήσεων και προτάσεων μας προς την ΠΑΕ Πιερικός,βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει τα μέλη του και ταυτόχρονα όλους τους φιλάθλους/οπάδους του ΠΙΕΡΙΚΟΥ ότι οι προσπάθειες μας τα 3 χρόνια που λειτουργούμε,επιτέλους αναγνωρίζονται.
Το Club Μελανόλευκοι ιδρύθηκε στις 1 Αυγουστου 2007 από ένα πυρήνα νεαρών οπαδών του ΠΙΕΡΙΚΟΥ και απο τις προτεραιότητες της ίδρυσης του Club ήταν η δημιουργία κερκίδας οργανωμένων.Τα αιτήματα μας στις συζητήσεις που είχαμε όλες αυτές τις μέρες με την ΠΑΕ Πιερικός κυμαίνονταν πάνω σε αυτό το θέμα.

Αναλυτικά έγιναν προτάσεις απο μέρους μας στα εξής θέματα:

•Η λειτουργία της θύρας 5Β (πρώην 6) ως θύρα οργανωμένων.
•Η μειωμένη τιμή εισητηρίου στην συγκεκριμένη θύρα.
•Η ακόμα χαμηλότερη τιμή εισητηρίου για τα μέλη του Club.
•Η αποκλειστική διάθεση εισητηρίων για την συγκεκριμένη θύρα από εμάς.
•Η μεταφορά διαφημιστικών πινακίδων σε άλλα σημεία του γηπέδου,έτσι ώστε να κρεμάμε τα πανό μας χωρίς να δημιουργείτε πρόβλημα.

Οι εγγυήσεις που δόθηκαν από την ΠΑΕ Πιερικός ήταν οι εξής:

• Αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Εθνικό Πειραιώς η θύρα 5Β (πρώην 6) θα λειτουργήσει ως κλειστή θύρα (όποιος βρίσκεται στην 5Β δεν θα μπορεί να μετακινηθεί σε άλλη θύρα) οργανωμένων.
•Η τιμή του εισητηρίου στην συγκεκριμένη θύρα θα ανέρχεται στα 8 ευρώ(οι τιμές των εισητηρίων φέτος θα ειναι 10-15 και 20 ευρώ).
•Η τιμή του εισητηρίου για τα μέλη του Club θα ανέρχεται στα 7 ευρώ.
•Τα εισητήρια θα τα παραλαμβάνουν μέλη του Club κάθε Τετάρτη μεσημέρι και η διάθεση τους θα γίνετε από τα γραφεία του Club και έξω από την θύρα 5Β.
•Οι διαφημιστικές πινακίδες θα μετακινηθούν.

Εμείς σαν Club ευελπιστούμε ότι η νεολαία της πόλης μας θα αγκαλιάσει αυτήν την κίνηση και θα βοηθήσουμε όλοι μαζί την προσπάθεια του ΠΙΕΡΙΚΟΥ μας για την άνοδο στην Super League.
Το πάρτυ ξεκινάει στις 12 Σεπτεμβρίου,σας περιμένουμε να ενώσουμε όλοι μαζί τις φωνές μας για την ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΙΔΕΑ.

ΥΓ.1 Για την πρώτη αγωνιστική,η είσοδος για την θύρα 5Β θα γίνετε απο την πύλη όπου εισέρχονται τα αυτοκίνητα(στις επόμενες αγωνιστικές θα λειτουργήσει η θύρα της 5Β κανονικά).


ΥΓ.2 Εισητήρια για την θύρα 5Β θα προπωλούνται στα γραφεία του Club (Αθ.Βασιλειάδη 3).Τετάρτη έως Σάββατο 19:30-22:00 και Κυριακή 11:00-13:00 και από το mini market Χρήστος,Καρα'ι'σκάκη 2(απογευματινές ώρες).

ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΦΕΡΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ

1 σχόλιο:

Σχολιάστε ελεύθερα, εύκολα, γρήγορα και Πιερικά! Απαγορεύονται υβριστικά, ρατσιστικά, σεξιστικά μηνύματα και η χρήση greeklish. Μηνύματα με τα ανωτέρω χαρακτηριστικά θα διαγράφονται αυτόματα.