Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

τζοβαρας - ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ 2-1

ΑΠΟ ΤΟΝ τζοβαρα ΕΧΑΣΕ ΣΗΜΕΡΑ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ THN ηλιουπολη. Ο ΡΕΦΕΡΙ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΘΩΣ ΑΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ 84' ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΚΟΡ ΗΤΑΝ 1-1 ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΔΩΣΕ ΚΑΤΑΦΑΝΕΣΤΑΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΣΕ ΣΚΛΗΡΟ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΓΚΟΥΓΓΚΟΥΛΙΑ. ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΛΕΠΤΟ Η ηλιουπολη ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΡΩΞΙΜΟ ΤΟΥ τζοβαρα ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 2ο ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΝΙΚΗ. ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΠΕΤΥΧΕ Ο ΓΚΟΥΓΚΟΥΛΙΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΔΟΚΑΡΙ. ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

"ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΟΥ κ. ΤΖΟΒΑΡΑ


Αξιότιμοι κύριοι,

μόλις στη 2η αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής το ελληνικό ποδόσφαιρο παραμένει ανυπεράσπιστο στις σφυρίχτρες διαιτητών που «παίζουν» με την αξιοπιστία του. Την ίδια ώρα που πραγματοποιείται ένα νέο ξεκίνημα  με αλλαγές στις ονομασίες των κατηγοριών, οι πρωτοβουλίες αυτές αποδεικνύονται ένα όμορφο περιτύλιγμα μπροστά σε αδίστακτες πρακτικές ανθρώπων που καθηλώνουν το άθλημα και απομακρύνουν τους φιλάθλους από τα γήπεδα.
Διαιτησίες όπως του κ. Τζοβάρα (του συνδέσμου Φθιώτιδας) στην αναμέτρηση Ηλιούπολη-Πιερικός επιβεβαιώνουν αυτές τις πρακτικές.
Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ εκφράζει τον προβληματισμό της για την κατάφορη αλλοίωση του αποτελέσματος από τον διαιτητή Τζοβάρα ο οποίος υπέπεσε σε σωρεία λαθών εις βάρος του Πιερικού, με αποκορύφωμα τη φάση του 83ου λεπτού όπου έκλεισε τα μάτια στην ανατροπή του Γκουγκουλιά, προς έκπληξη ακόμη και των φιλάθλων της Ηλιούπολης.
Το πρωτάθλημα είναι ακόμη στην αρχή του και προλαβαίνουμε να προστατέψουμε τους επενδυτές, τους προπονητές, τους ποδοσφαιριστές αλλά και τους ίδιους του διαιτητές από τέτοιες επικίνδυνες φυσιογνωμίες, όπως του συγκεκριμένου κυρίου, του οποίου την παραδειγματική τιμωρία ζητά η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ.
Υ.Σ Με ενδιαφέρον περιμένουμε τη βαθμολογία του παρατηρητή διαιτησίας τους αγώνα.
ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ "

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

αιας σαλαμινας-ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-0 (0-3 στα πεναλτυ) ~ περαμα-ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ 66-61

1 ΣΤΑ 2 ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΜΑΣ.

ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ ΤΟΝ αιαντα σαλαμινας ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΕΝΑΛΤΥ ΜΕ 0-3. ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΛΕΙΞΑΝ 0-0. ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ-ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΟΥΜΑΓΙΑΣ ΠΟΥ ΑΠΕΚΡΟΥΣΕ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 4 (!) ΠΕΝΑΛΤΥ, 3 ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΦΘΟΡΟ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ 1 ΣΤΟ 18' ΛΕΠΤΟ. ΕΤΣΙ Η ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΑΝ ΚΑΙ ΕΛΕΙΠΗΣ ΑΠΟ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ (3η) ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΕΛΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, 1,5 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ, Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΚΑΘΩΣ ΕΧΑΣΕ ΜΕ 66-61 ΑΠΟ ΤΟΝ ερμη περαματος ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ. Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ 1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ. ΠΛΕΟΝ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΗΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Α2 ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΑΚΡΙΒΩΣ.

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ - εθνικος 1-1

Η ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΧΘΕΣ ΗΡΘΕ ΤΕΛΙΚΑ ΙΣΟΠΑΛΗ 1-1 ΜΕ ΤΟΝ εθνικο. ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΔΟΚΑΡΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ...ΚΑΝΑΜΕ ΜΟΝΟ 1 ΑΠΟ ΤΑ 34 ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΤΟΥ ΦΕΤΙΝΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ. ΣΤΑ ΘΕΤΙΚΑ Η ΠΟΛΗ ΔΥΝΑΤΗ ΚΕΡΚΙΔΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ, ΣΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ Η ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΟΠ ΘΥΡΑ 5 ΚΑΙ ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΩΝ. ΣΑΝ PierikosFans EIΔΑΜΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΜΑΤΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΕΠΑΣΤΗ ΩΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ.
ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΑΤΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ, ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΣΤΙΣ 15.45. ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ.......ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΣΑΜΕ ΜΟΝΟ ΣΟΥ ΠΟΤΕ, ΠΙΕΡΙΚΕ !!!!
GATE 5
PierikosFans

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

1η ΑΓΩΝ.:ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ-εθνικος ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 18.15 ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ

ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΙ ΕΠΙΣΗΜΑ 1Η ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Β' ΕΘΝΙΚΗΣ. ΑΥΡΙΟ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Ο ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ,ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΚΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο εθνικος. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 6 ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΠΙΕΡΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΚΑΡΑΣ,ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΗ, ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΜΕ ΘΕΡΜΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!!!!!!!!!! ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ PierikosFans ΘΑ ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΘΥΡΑ 5, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ............
ΠΑΜΕ ΛΙΓΟ ΡΕ ΠΙΕΡΙΚΑΡΑΑΑΑΑ.....!!!!!!!!
PierikosFans
GATE 5

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΘΛΙΒΕΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ

ΣΑΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ, ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ,ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΥΠΟΘΗΚΑΝ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ.ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΘΛΙΒΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΝΑ ΗΡΕΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΟΠΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ.ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΑΠΕΙΝΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ sΤΟΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΝΑ ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΥΡΑ 5 ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΣΚΕΠΑΣΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.ΜΑΚΑΡΙ ΣΟΠ ΘΥΡΑ 5 ΚΑΙ ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ Η ΚΟΝΤΡΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΟΔΗΓΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

PierikosFans
GATE 5

Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ Club Μελανόλευκοι

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ

Το Club Μελανόλευκοι,ύστερα απο 2 εβδομάδες συναντήσεων,συζητήσεων και προτάσεων μας προς την ΠΑΕ Πιερικός,βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει τα μέλη του και ταυτόχρονα όλους τους φιλάθλους/οπάδους του ΠΙΕΡΙΚΟΥ ότι οι προσπάθειες μας τα 3 χρόνια που λειτουργούμε,επιτέλους αναγνωρίζονται.
Το Club Μελανόλευκοι ιδρύθηκε στις 1 Αυγουστου 2007 από ένα πυρήνα νεαρών οπαδών του ΠΙΕΡΙΚΟΥ και απο τις προτεραιότητες της ίδρυσης του Club ήταν η δημιουργία κερκίδας οργανωμένων.Τα αιτήματα μας στις συζητήσεις που είχαμε όλες αυτές τις μέρες με την ΠΑΕ Πιερικός κυμαίνονταν πάνω σε αυτό το θέμα.

Αναλυτικά έγιναν προτάσεις απο μέρους μας στα εξής θέματα:

•Η λειτουργία της θύρας 5Β (πρώην 6) ως θύρα οργανωμένων.
•Η μειωμένη τιμή εισητηρίου στην συγκεκριμένη θύρα.
•Η ακόμα χαμηλότερη τιμή εισητηρίου για τα μέλη του Club.
•Η αποκλειστική διάθεση εισητηρίων για την συγκεκριμένη θύρα από εμάς.
•Η μεταφορά διαφημιστικών πινακίδων σε άλλα σημεία του γηπέδου,έτσι ώστε να κρεμάμε τα πανό μας χωρίς να δημιουργείτε πρόβλημα.

Οι εγγυήσεις που δόθηκαν από την ΠΑΕ Πιερικός ήταν οι εξής:

• Αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Εθνικό Πειραιώς η θύρα 5Β (πρώην 6) θα λειτουργήσει ως κλειστή θύρα (όποιος βρίσκεται στην 5Β δεν θα μπορεί να μετακινηθεί σε άλλη θύρα) οργανωμένων.
•Η τιμή του εισητηρίου στην συγκεκριμένη θύρα θα ανέρχεται στα 8 ευρώ(οι τιμές των εισητηρίων φέτος θα ειναι 10-15 και 20 ευρώ).
•Η τιμή του εισητηρίου για τα μέλη του Club θα ανέρχεται στα 7 ευρώ.
•Τα εισητήρια θα τα παραλαμβάνουν μέλη του Club κάθε Τετάρτη μεσημέρι και η διάθεση τους θα γίνετε από τα γραφεία του Club και έξω από την θύρα 5Β.
•Οι διαφημιστικές πινακίδες θα μετακινηθούν.

Εμείς σαν Club ευελπιστούμε ότι η νεολαία της πόλης μας θα αγκαλιάσει αυτήν την κίνηση και θα βοηθήσουμε όλοι μαζί την προσπάθεια του ΠΙΕΡΙΚΟΥ μας για την άνοδο στην Super League.
Το πάρτυ ξεκινάει στις 12 Σεπτεμβρίου,σας περιμένουμε να ενώσουμε όλοι μαζί τις φωνές μας για την ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΙΔΕΑ.

ΥΓ.1 Για την πρώτη αγωνιστική,η είσοδος για την θύρα 5Β θα γίνετε απο την πύλη όπου εισέρχονται τα αυτοκίνητα(στις επόμενες αγωνιστικές θα λειτουργήσει η θύρα της 5Β κανονικά).


ΥΓ.2 Εισητήρια για την θύρα 5Β θα προπωλούνται στα γραφεία του Club (Αθ.Βασιλειάδη 3).Τετάρτη έως Σάββατο 19:30-22:00 και Κυριακή 11:00-13:00 και από το mini market Χρήστος,Καρα'ι'σκάκη 2(απογευματινές ώρες).

ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΦΕΡΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ - μπαοκ 59-72

ΕΧΑΣΕ ΧΘΕΣ Η ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΜΑΣ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ μπαοκ ΜΕ 59-72 ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ. ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ.Ο μπαοκ ΠΙΟ ΕΤΟΙΜΟΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ. ΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΝΑΜΕ ΠΑΛΙ ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΙΕΡΙΚΟΙ, ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΞΟΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ (ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ (?!?) ΤΟΥ μπαοκ. ΕΜΕΙΣ ΩΣΤΟΣΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ.......ΤΡΕΛΑ ΠΟΥΛΑΜΕ, ΠΑΝΤΟΥ Σ' ΑΚΟΛΟΥΘΑΜΕ !!!!!!!!! ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΣΑΜΕ ΠΟΤΕ, ΞΑΝΑΓΥΡΝΑΜΕ !!!!!!!!!!!!

GATE 5
PierikosFans

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ & ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΑΡΧΕΛΑΟ

ΠΙΕΡΙΚΟΣ:
ΦΙΛΙΚΗ ΗΤΤΑ ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ ΜΕ 3-1. ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΜΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑΝ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΕΣ ΡΕΖΕΡΒΕΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕ ΜΙΚΡΟ ΧΡΟΝΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ. ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΑΡΚΕΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ.
ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 18.00 ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ βλαχους (καρδιτσα).
ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΧΘΕΣ. Η ΜΟΝΗ ΕΚΡΕΜΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛ ΑΝΤΑΝΤΟ, ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ 50-50.
ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ:
ΚΑΡΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΛΤΕΤΣΙΟΥ, ΚΟΝΤΣΕ, ΦΑΚΟΠΟΥΛΙΔΗ, ΔΑΜΑΛΗ ΓΡ. ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΕΧΛΙΒΑΝΗΣ, ΝΑΝΗΣ, ΣΙΒΟΡΟΤΚΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ, ΕΝΩ ΑΥΡΙΟ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΓΚΜΠΑΒΟΑ ΚΑΙ ΤΖΕΡΟΜΑΝΒΟΣ. ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΠΕΡΣΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΣΟΥΚ, ΡΟΔΟΣΤΟΓΛΟΥ, ΜΙΤΣΑΚΗΣ, ΔΑΜΑΛΗΣ Γ.,ΤΣΑΪΤΟΥΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΓΚΟΓΚΙΔΗΣ. ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ 1 ΜΕ 2 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ.
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΕΛΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΟ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ-μπαοκ, ΣΤΙΣ 19.00 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ.
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ....Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ!!!!!