Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ - νηαρ ηστ 76-59

ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ, Η ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΝΙΚΗΣΕ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ Α2 ΤΗΝ νηαρ ηστ ΜΕ 76-59, ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΙΚΗ ΤΗΣ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ 1Η ΦΟΡΑ (ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΙΧΕ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΤΕ Α' ΕΘΝΙΚΗ).ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΕΚΛΕΨΕ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΟΥΡΟΥΛΕ ΙΓΚΜΠΑΒΟΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΚΑΡΦΩΜΑ ΑΠΟ ΤΑ 4 ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΝΒΑ ! ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΠΑΙΞΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟΜΕΝΑ. ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ Ο ΡΟΔΟΣΤΟΓΛΟΥ ΜΕ 19 (!) ΠΟΝΤΟΥΣ!!! 1.000 ΑΤΟΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ, ΜΕ ΣΥΝΕΧΗ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 5 (ΟΙ ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟΙ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ). ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 15.00 ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΕ ΤΗΝ καλλιθεα, ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΚΕΡΚΙΔΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΚΡΙΤΕΣ ΜΑΣ....!!!



Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

KAΣΚΟΛ MELANOLEYKOI club 2010

Αυτό είναι το σχέδιο από το νέο μας κασκόλ.Η διαθεσιμότητα του θα είναι δυνατή εντός της επόμενης εβδομάδας όταν και θα έχουμε παραλάβει τον πλήρη αριθμό των κομματιών.Ωστόσο μπορείται να πάρετε μια γεύση από την παρακάτω φωτογραφία.


Να προειδοποιήσουμε πως θα υπάρξει σείρα προτεραιότητας για τα μέλη και πως μπορεί καποιός να κάνει κράτηση μέχρι την ημέρα κυκλοφορίας.

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

TO ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 17.30 ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Πιερικός Αρχέλαος – Νήαρ Ηστ

Το Σάββατο στην Κατερίνη στις 5,30 μ.μ – Ραντεβού όλοι εκεί
Μετά τη συνάντηση των εκπροσώπων των σωματείων της Α2 που έγινε στα γραφεία της ΕΟΚ, αποφασίσθηκε η έναρξη του πρωταθλήματος αυτό το Σάββατο, όπως ήδη είχε προγραμματισθεί μετά την αναβολή, και έτσι στην Κατερίνη ο Πιερικός Αρχέλαος φιλοξενεί στις 5,30 μ.μ. την ομάδα της Νήαρ Ηστ.
Η ομάδα της Κατερίνης είναι ήδη πανέτοιμη, όπως και φίλαθλοι που με αγωνία περιμένουν στην εναρκτήρια συνάντηση να δηλώσουν έμπρακτα και πάλι τη μεγάλη τους αγάπη και τη συμπαράσταση στη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται στα μπασκετικά δρώμενα της Πιερίας.
Σύσσωμοι όλοι και πάλι θα πάρουν μέρος στους πανηγυρικού χαρακτήρα αγώνες που θα γίνονται πλέον τα …Σάββατα στην Κατερίνη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο γυμναστήριο θα διατίθενται και οι κάρτες διαρκείας.
Τέλος, διαιτητές ορίσθηκαν οι κ.κ. Μαχαιριανάκης-Ξενικάκης-Μήτσιου (Σαμαλής)

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ-αστερας τριπολης 1-3 (ΚΥΠΕΛΟ)

ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΧΘΕΣ Η ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΤΗΣ αστερα τριπολης.ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΝ ΚΑΙ Η ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ.ΠΕΡΙΠΟΥ 2.000 ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΚΑΡΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΗΜΕΡΑ ΕΡΓΑΣΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΕΡΚΙΔΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ...ΟΥΤΕ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΤΟΥ αστερα.ΕΠΟΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΚΕΡΚΙΔΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΕΠΙΚΡΙΝΟΥΝ.Η ΝΙΚΗ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ,ΑΛΛΙΩΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.....


PierikosFans
GATE 5

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Σ.Ο.Π. ΘΥΡΑ 5

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΟΠΑΔΩΝ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΘΥΡΑ 5 ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ, ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ.

Να δείξουν από εδώ και πέρα περισσότερο πάθος για την νίκη σε κάθε παιχνίδι.


θεωρούμε αδιανόητο να ηττώνται από ομάδες που δεν έχουν κάνει προετοιμασία που έχουν διοικήσεις πρωτοδικείου σε αντιδιαστολή με εμάς που έχουμε μια σταθερή διοίκηση και καταξιωμένο προπονητή.

Τα ψέματα τελείωσαν και πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι είναι βαριά η φανέλα του Πιερικου.

ΜΕ ΤΙΜΗ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΣ
ΤΟΥ Σ.Ο.Π. ΘΥΡΑ 5

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

καρδιτσαουαν - ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ 2-0

ΕΧΑΣΕ ΧΘΕΣ Η ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΣΤΟ καρδιτσαν ΑΠΟ ΤΗΝ καρδιτσαουαν ΜΕ 2-0. Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΚΑΡΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ, ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΙΘΗΣΕΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΙΑ ΗΡΘΕ Η ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ βλαχους. ΩΣΤΟΣΩ ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΟΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ, ΚΑΙ Η ΗΤΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΣΥΝΤΑΧΘΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΟΝ αστερα τριπολης ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ 2Η ΣΥΝΕΧΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 16 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΣΥ!
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 15.00 ΣΤΟ ΠΙΕΡΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΓΙΑ ......ΤΡΕΛΑ ΓΟΥΣΤΑ!!!!!!!!

ΟΣΟ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙΣ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΠΟΡΩΝΕΙΣ......
.......ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!!!!!!!!

PierikosFans
ULT~5~RAS

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ - βεροια 3-2

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΝΙΚΗΣΕ ΤΗΝ βεροια ΜΕ 3-1 ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΝΙΚΗΤΗΡΙΟ ΓΚΟΛ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ 89' ΜΕ ΑΠΙΑΣΤΟ ΣΟΥΤ ΤΟΥ ΚΟΝΤΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ. Η ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΜΕ 2-0 ΑΝ ΚΑΙ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ 10 ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΜΩΣ Η βεροια ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΙΣΟΦΑΡΙΣΕΙ ΜΕ ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΜΕΤΑ ΤΟ 80'. ΟΜΩΣ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΚΑΡΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ 89' ΗΡΘΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΛΥΤΡΩΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ. ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΩΣΤΟΣΩ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΚΑΡΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΛΕΠΤΟ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ.ΜΕΤΡΙΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ 50 ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ βεροιας.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ' ΜΑΙ ΕΚΕΙ, Σ΄ΟΠΟΙΑ ΚΙ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΕΘΝΙΚΗ!!!
ULT~5~RAS

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΡΩΪΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΩΝ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ...

ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ WWW.MELANOLEYKOI.BLOGSPOT.COM

Ο,ΟΟ,ΟΟ,ΟΟ,ΟΟ, ΠΙΕΡΙΚΕ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΒΡΟΧΗ ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΩ...

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ...

ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ...

ΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟ ΓΙΓΑΝΤΑ...

ΦΤΑΣΑΜΕ ΓΙΑΝΝΕΝΑ...

ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΣ, ΠΟΡΩΜΕΝΟΣ, ΠΙΕΡΙΚΟΣ, ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟΣ...

ΟΕ,ΟΕ,ΟΕ,ΠΙΕΡΙΚΕ ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ...

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

ΓΡΑΨΑΝΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΙ ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟΙ ...

Γράψανε Ιστορία μέσα στη βροχή τραγουδώντας ενενήντα λεπτά για τον Πιερικό!

Εικόνα

Η ιστορία του μεγάλου Πιερικού είναι ανεξάντλητη και δεν περιορίζεται μόνο στους πρωταγωνιστές του αγωνιστικού χώρου.

Η παρουσία των ηρωικών φίλων της ομάδας μας στις 11/10/2010 στους Ζωσιμάδες των Ιωαννίνων αποτελεί την αποκορύφωση της αγάπης και της προσήλωσης σε ένα σύλλογο.

Οι Μελανόλευκοι δεν έπαψαν στιγμή να τραγουδούν για την ομάδα τους, παρά το αρνητικό αποτέλεσμα καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και τις αντίξοες καιρικές συνθήκες (καταρρακτώδης, ασταμάτητη βροχή).

Η οικογένεια του Πιερικού οφείλει να αναγνωρίσει το ρόλο και τη συμμετοχή σε καθετί που χαράσσει την ιστορία του Πιερικού και να καταγράψει με περηφάνια και χαρά την συγκινητική συμμετοχή των πιστών φίλων της ομάδας στον αγώνα Γιάννενα – Πιερικός, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ εθνικής κατηγορίας, της περιόδου 2010-2011.

Στον δύσκολο χώρο του βασιλιά των σπορ υπάρχουν παράμετροι με ιδιαίτερη βαρύτητα που επιβάλλεται να αξιολογούνται κατάλληλα και προσεκτικά αν επιθυμούμε να προσεγγίσουμε τα νέα παιδιά να αγαπήσουν τον Πιερικό. Αυτοί οι νεαροί χρειάζονται τις συμβουλές, τις παραινέσεις και την αναγνώριση όλων μας για να μείνουν σταθερά και μόνιμα κοντά στον Άρχοντα του Βορρά.

Το ποδόσφαιρο είναι ένα υπέροχο παιχνίδι. Ο Πιερικός είναι ο ήρωας μας σ’ αυτό το παιχνίδι. Όλοι όσοι συμμετέχουν στηρίζοντας και τιμώντας το ιστορικό μας σωματείο, μακριά από βιαιότητες, ακρότητες και παρεκτροπές, θα αποτελούν σημείο προβολής και ιδιαίτερης αναφοράς.


Γιάννης Τσαπουρνιώτης

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 5 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΑΔΙΚΕΙΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ (πας γιαννινα-ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ 3-1)

ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΔΙΚΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ "Χ". ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΜΕ KAΘΩΣ ΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ πας γιαννινα Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΑΚΥΡΩΣΕ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΠΟΥΛΑΚΟΥ ΜΕ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΣΕ ΔΥΝΑΤΟ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΟΡΤΟΥΛΙΔΗ. ΑΝ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΤΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΛΛΗ ΕΞΕΛΙΞΗ, ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ Η ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΧΘΕΣ ΔΕΝ ΑΠΑΙΞΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ. TO GOAL ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ Ο ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΚΕΦΑΛΙΑ. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ RESPECT ΣΤΟΥΣ ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟΥΣ ΕΚΔΡΟΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΥΤΕΡΙΑΤΙΚΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΣΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΕ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ ΕΠΙ 90' ΛΕΠΤΑ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ!!!!!!!!ΔΕΝ ΣΑ ΦΗΣΑΜΕ ΜΟΝΟ ΠΟΤΕ............
PierikosFans
GATE 5

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

EKΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ CLUB MELANOLEYKOI

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Το Πιερικός Club Mελανόλευκοι ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο πως από Δευτέρα 4 Οκτωβρίου θα αρχίσει να δέχεται συμμετοχές για την εκδρομή για τον επόμενο εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στις 11 Οκτωβρίου και ώρα 19:00. Η ώρα αναχώρησης και η τιμή του λεωφόρειου δεν είναι ακόμα γνωστά. Περισσότερες πληροφορίες στα γραφεία του συνδέσμου καθημερινά από τις 19:30 μέχρι τις 21:30 και στα τηλέφωνα 6972054889 και 6988248927 
                            ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΔΕΝ Σ' ΑΦΗΣΑΜΕ ΜΟΝΟ ΠΟΤΕ

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ - σεγκος 0-1

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΚΑΡΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΠΙ ΤΟΥ αγροτικου αστ., Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΧΑΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ 2Η ΣΥΝΕΧΗ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ παναιτωλικου, ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ (ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ) ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΘΕΛΗΣΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΙΛΕΡ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Ο "ΑΡΧΟΝΤΑΣ" (SIC) ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ, Ο ΡΕΦΕΡΙ (ΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ;), σεγκος! ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΔΙΚΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ.....Ο ΚΟΡΑΚΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΝΙΞΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΠΕΝΑΛΤΥ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ, ΠΟΥ ΤΑ ΔΥΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΑ. Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΕΧΑΣΕ 20 ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ Ο παναιτωλικος ΜΕ ΜΙΣΗ ΦΑΣΗ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΓΚΟΛ. Η ΠΙΟ ΑΔΙΚΗ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ!!!!
ΣΤΑ ΘΕΤΙΚΑ Η ΠΟΛΛΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ 3 ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΝΕΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΙΣΘΗΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΛΕΠΤΟ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ, ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ!!!!!!!!!!

Ε,ΑΕ-ΑΕ,ΠΙΕΡΙΚΕ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ ΑΣΠΡΑ ΚΑΙ ΡΙΓΕ!!!!!!
ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!!!!!!