Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

τρικαλα-ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ 1-2 / παγκρατι-ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ 71-68

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΓΕΛΑΣΕ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΠΗΡΕ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΠΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΑ τρικαλα ΜΕ 1-2 ΜΕ ΔΥΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙΣΙΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΓΚΟΥΓΚΟΥΛΙΑ!!! ΕΤΣΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΠΛΟ Η ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΠΗΡΕ ΑΝΑΣΑ ΚΑΙ ΞΕΚΟΛΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ.ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΣΙΑ ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΙΣΙΑ! ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΑΤΣ ΣΤΗΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΟΠΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!!!

ΑΝΤΙΘΕΤΑ,ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ Η ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΕΧΑΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ 71-68,ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ 3 ΜΟΛΙΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑΔΑ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΑΓΩΝΕΣ Η ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΧΕΙ 2 ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ 2 ΗΤΤΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ...

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Παρόλο που το ματς είναι προγραμματισμένο να γίνει το Σάββατο και να υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη το club διοργανώνει εκδρομή για όσους ενδιαφέρονται να πάνε να στηρίξουν την ομάδα σε ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στα Τρίκαλα.Οι ώρα αναχώρησης και το μέρος δεν έχουν οριστεί ακομα.Για περισσότερες πληροφορίες από τα γραφεία του συνδέσμου απογευματινές ώρες και στα τηλέφωνα 6972054889 , 6972448886  και  6988248927  (what 's up).

ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΖΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΤΡΕΛΑ ΠΟΥΛΑΜΕ ΠΑΝΤΟΥ Σ ΑΚΟΛΟΥΘΑΜΕ
 
 

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

NTΟΥΜΟ ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΚΑΝΑ ΠΑΙΚΤΗ, Η ΟΜΑΔΑ ΠΕΦΤΕΙ...

1. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ      26
2. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ    23
3. ΟΦΗ                        23
4. ΔΙΑΓΟΡΑΣ             18
5. ΑΓΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ       16
6. ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ      14
7. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ     13
8. ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ     13
9. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ          12
10. ΙΩΝΙΚΟΣ               12
11. ΒΕΡΟΙΑ                12
12. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ    11
13. ΤΡΙΚΑΛΑ              11
14. ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ  10
15. ΕΘΝ. ΑΣΤΕΡΑΣ     10
16. ΠΙΕΡΙΚΟΣ              9
17. ΕΘΝΙΚΟΣ                7
18. ΚΑΛΛΙΘΕΑ            6

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΑΛΑΝΗ-ΠΑΙΚΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ

Ο προπονητής του Πιερικού δήλωσε για τον αγώνα με τις Σέρρες:
«Όλες οι νίκες θα είναι δύσκολες. Είχαμε ένα πρώτο ημίχρονο και ιδιαίτερα ένα δεύτερο δεκάλεπτο που ήμασταν καταπληκτικοί. Στο τρίτο δεκάλεπτο νομίσαμε ότι τα πράγματα έχουν τελειώσει, κάνοντας έτσι λάθος προσέγγιση. Ήμασταν εκτός ρυθμού για έξι - επτά λεπτά, μετά συνήλθαμε αλλά το παιχνίδι είχε γυρίσει και έγινε ντέρμπι. Πιστεύω ότι και οι δύο ομάδες δικαιούνταν τη νίκη, απλά εμείς δείξαμε λίγο παραπάνω σθένος και πάθος. Πρέπει να διδαχθούμε από τα λάθη μας και να προχωρήσουμε γιατί τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα. Πάντα ο κόσμος βοηθάει και οι παίκτες μας τον περιμένουν κάθε φορά. Το ξεκίνημά μας δεν είναι θέμα της ομάδας μόνο, αλλά και των φιλάθλων που αποτελούν κυριολεκτικά την ώθηση και δίνουν ανάσες στην ομάδα».

Οι παίκτες της ομάδας έβγαλαν της ακόλουθη ανακοίνωση:

Οι καλαθοσφαιριστές, οι προπονητές και το Δ.Σ. του ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος ευχαριστούν θερμά για μία ακόμη φορά τον υπέροχο φίλαθλο κόσμο της Πιερίας που παραβρέθηκε και στήριξε την ομάδα μας στον αγώνα του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α2 με τους Ίκαρους Σερρών.
Οι εκατοντάδες φίλαθλοι που κατέκλυσαν το -μικρό πλέον- κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας με την εκδηλωτική τους παρουσία, ήταν πραγματικά αυτοί που συνέβαλαν στο θετικό αποτέλεσμα.

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ - ικαροι σερρων 73-71

ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΙΕΣ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, Η ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΜΑΣ ΕΚΑΜΨΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ικαρων σερρων ΜΕ 73-71 ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΕ 3 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ! ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΗΤΑΝ Η ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΕ 16 ΠΟΝΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΟΙ ικαροι ΙΣΟΦΑΡΙΣΑΝ ΤΟ ΣΚΟΡ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΧΑΛΑΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 10ΛΕΠΤΗ ΑΠΟΧΗ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΣΤΟ 3ο ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΩΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΙΣΤΗ ΣΥΜΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΑΣ. ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ,ΩΣΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑΜΕ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΞΕΣΠΑΣΑΜΕ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ 3ο ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ. ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ ΣΤΟ 4ο ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ "ΠΑΡΤΥ" ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ! ΠΡΑΓΜΑΤΙ Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΥΤΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!!
ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΡΙΝΗ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!





ΥΓ: ΟΛΟΙ ΣΕ 1,5 ΩΡΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ: ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ-διαγορας.

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΙΕΡΙΚΟΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ: ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΑΙΖΕΙ Η ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ & ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!

ΓΕΜΑΤΟ ΠΙΕΡΙΚΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 20 & 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ,ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΜΕΝ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 5 ΚΑΙ ΜΙΣΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ Η ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΚΑΡΟΥΣ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ 3Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ Α2,ΕΝΩ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 3 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ Η ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΔΙΑΓΟΡΑ ΣΤΟ ΠΙΕΡΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ 10Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ Β' ΕΘΝΙΚΗΣ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΠΙΕΡΙΚΑΡΕΣ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ!
ΓΙΑΤΙ ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ,ΠΩΣ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ....!!!

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΡΙΑΝΟ ΑΓΩΝΑ:
Πιερικός Αρχέλαος – Ίκαροι Σερρών Το Σάββατο στις 17.30 μ.μ.
Οι καλαθοσφαιριστές, οι προπονητές και το Δ.Σ. του ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος καλούν το φίλαθλο κόσμο της Πιερίας να παρακολουθήσει τον αγώνα του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α2 μεταξύ της ομάδας μας και των Ίκαρων Σερρών.
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 700 ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 3 ΜΗΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ!!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ...
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ...

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΛΙΣΤΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ:

Ελλάδα
680
Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής
19
Καναδάς
15
Αίγυπτος
2
Ρωσία
2
Γερμανία
1
Ηνωμένο Βασίλειο
1
Ιαπωνία
1

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΑΡΧΕΛΑΟΥ (17/11/10)

Ο φόργουορντ του Πιερικού Αρχελάου Γιάννης Παπαχρήστος για τον αγώνα με τους Ίκαρους Σερρών
«Να κάνουμε μια ακόμη γιορτή του μπάσκετ στην όμορφη και φιλόξενη πόλη μας»
Ο γνωστός καλαθοσφαιριστής του Πιερικού Αρχελάου Γιάννης Παπαχρήστος που κατάγεται από την Καρίτσα Πιερίας, με τις μέχρι τώρα συμμετοχές του, -έστω στις λίγες αγωνιστικές- στο πρωτάθλημα της Α2 με τα χρώματα της κατερινιώτικης ομάδας, δικαίωσε όσους πίστεψαν σ΄ αυτόν.
Η συμμετοχή του στον Πιερικό Αρχέλαο χαροποιεί ιδιαίτερα τους πολλούς φίλους που έχει στην Κατερίνη, οι οποίοι μάλιστα δεν χάνουν ευκαιρία να είναι δίπλα του στα επίσημα και μη παιγνίδια της ομάδας.
Για τον αγώνα του Σαββάτου με του Ίκαρους Σερρών, ο Γιάννης Παπαχρήστος, δήλωσε:
«Ο αγώνας με τους Ίκαρους Σερρών, για μένα, είναι ένα παιγνίδι όπως όλα τα άλλα. Πρέπει και τα σαράντα λεπτά να είμαστε συγκεντρωμένοι και ο καθένας μας, χωρίς εξαίρεση, να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν. Ακόμη βέβαια δεν δείξαμε τον καλύτερό μας εαυτό και έχουμε μεγάλο περιθώριο βελτίωσης. Τα δύο μέχρι τώρα παιγνίδια που κάναμε δεν αρκούν ώστε να δείξουμε την πραγματική μας εικόνα.  Όπως κάθε φορά περιμένουμε τον υπέροχο κόσμο μας να έρθει και να γεμίσει ασφυκτικά το κλειστό γυμναστήριο της Κατερίνης, έτσι ώστε όλοι μαζί, με ψηλά το κεφάλι και με οποιοδήποτε αποτέλεσμα, να κάνουμε μια ακόμη γιορτή του μπάσκετ στην όμορφη και φιλόξενη πόλη μας».

CLUB MELANOLEYKOI: ΜΕ ΛΕΝΕ ΡΙΖΟ ΚΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ ΤΑ ΓΥΡΙΖΩ...

ΜΕ ΛΕΝΕ ΡΙΖΟ...ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ ΤΑ ΓΥΡΙΖΩ
Πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συνάντηση με τους αρχηγούς της ομάδας οι οποίοι παρεβρέθηκαν στο club, συνοδεία ενός μέλους της ΠΑΕ και ενός μέλους του ερασιτέχνη. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στο αίτημα των παικτών να κάνουμε το αυτονόητο για εμάς την Κυριακή στο ματς με τον Διαγόρα, δηλαδή να στηρίξουμε την ομάδα χωρίς να ασχοληθούμε όμως με άλλα θέματα...
Από εκεί και πέρα ακούστηκαν κάποια ερωτήματα στα οποία δεν δόθηκαν απαντήσεις και περιμένουμε ΠΑΕ και προπονητή να πάρουν θέση.

Υ.Γ 1  Για εμάς δεν υσχύει το ρητό "Με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω...".Οι παίκτες έχουν και θα έχουν την πλήρη στήριξη μας γιατί αγωνίζονται με το σήμα του Πιερικού στις φανέλες τους.

Υ.Γ  2   Προς προπονητή : Βγες και μίλα.

Υ.Γ  3   Προς ΠΑΕ : Μην βάζετε τους παίκτες να προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα λάθη σας.

Υ.Γ  4   Κυριακή όλοι στο γήπεδο.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΙΕΡΙΚOΣ

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ PIERIKOS CLUB MELANOLEYKOI (15/11/10)

ΣΤΟ CLUB ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ



Αύριο Τρίτη 16 Νοεμβρίου και ώρα 20:00 από το club μας θα έρθουν οι 5 αργηγοί της ομάδας μας.Ο λόγος της επίσκεψης θα είναι να συζητηθούν τα τελέυταία γεγονότα όπως επίσης και η κατάσταση στην οποία έχει φτάσει ο Πιερικός μας.Ελάτε όλοι να δώσουμε στους παίκτες μας να καταλάβουν πως είμαστε μαζί τους και πως δεν είναι αυτοί οι υπαίτειοι της τραγικής κατάστασης...
 

ANAKOINΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΠΙΕΡΙΚΟΥ (14/11/2010)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΠΙΕΡΙΚΟΥ
Με αφορμή το χθεσινό άτυχο αποτέλεσμα της ομάδας, αισθανόμαστε την ανάγκη να ζητήσουμε συγγνώμη από τον φίλαθλο κόσμο του Πιερικού.
Υπεύθυνοι για την χαμηλή βαθμολογική θέση είμαστε εμείς. Αλλά όπως φέραμε την ομάδα σε αυτό το σημείο, εμείς οι ποδοσφαιριστές είμαστε αυτοί που σε συνεργασία με τον νέο μας προπονητή και την στήριξη της διοίκησης αλλά και του κόσμου, θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να πάμε τον Πιερικό εκεί που του αξίζει.
ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

ANAKOINΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ PIERIKOS CLUB MELANOLEYKOI (10/11/10)


YΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ!


Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2006     Το ποδόσφαιρο πεθαίνει.
Σταύρος Διαμαντόπουλος (προπονητής Ολυμπιακού Βόλου)
Σήμερα πέθανε το ποδόσφαιρο.Δόθηκε μια χαριστική βολή. Εγώ, έπαιξα 13 χρόνια στον Πιερικό και δούλεψα 4 φορές σαν προπονητής του.Με πνίγει η αδικία και είχα χρόνια να δω ανθρώπους ανιστόρητους να προστατεύουν τα συμφέροντα του Πιερικού.Το ίδιο το έργο που παίχτηκε στα Τρίκαλα σήμερα ήταν να το δω και αυτό.Ντρέπομαι για όσα συνέβησαν και η ομοσπονδία δεν έχει τη δύναμη να βάλει κάποια όρια στον αθεμιτισμό.Η μπάλα για να μετρήσει ένα γκολ πρέπει να περάσει τη γραμμή ολόκληρη.Εγώ, διακονώ αυτά τα παλικάρια που είναι απλήρωτα που ζούνε με δανεικά με χίλια δυο προβλήματα και διεκδικούμε την άνοδο.Θα μείνω σαν Διαμαντόπουλος με αρχές και θεσμούς.Δεν θέλω να πω τίποτε άλλο μας αδικεί κατάφορα το αποτέλεσμα ο κόσμος είδε πια ομάδα πρέπει να θητεύσει στην άλλη κατηγορια…
Δευτέρα, 08 Νοέμβριος 2010    Ο Μεσσίας έρχεται για να σώσει το ποδόσφαιρο.
Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε σε όλο το φίλαθλο κόσμο της Κατερίνης ότι ύστερα απο 1439 μέρες νεκρού ποδοσφαίρου στην πόλη μας έφτασε ο ΜΕΣΣΙΑΣ.Βγάλτε όλοι τα μαύρα…ξεχάστε το πένθος και ετοιμαστείτε για μέρες χαράς…ετοιμαστείτε για μέρες ποδοσφαιρικού θεάματος…ετοιμαστείτε για μέρες ζωντανού ποδοσφαίρου…!
Εμείς ετοιμαζόμαστε για άλλα…
Δυστυχώς για κάποιους αλλά ευτυχώς για τον ΠΙΕΡΙΚΟ μας δεν ξεχνάμε εύκολα.Το club δημιουργήθηκε πριν 3 χρόνια με σκοπό πέρα από το να στηρίζει την ομάδα,να εκφέρει και την άποψή του για όλα τα θέματα που αφορούν τον ΠΙΕΡΙΚΟ.Έχουμε κατηγορηθεί και κατακριθεί στο παρελθόν αλλά πάνω από όλα βάζουμε το συμφέρον του συλλόγου και την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ μας. Δεν είναι δουλειά μας να προσλαμβάνουμε ή να απολύουμε προπονητές,αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα μείνουμε απαθείς στα όσα συμβαίνουν στην αγαπημένη μας ομάδα και ειδικά όταν θίγεται η ηθική μας,η αξιοπρέπειά μας και το κύρος του ΠΙΕΡΙΚΟΥ.
Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τα λόγια και τα έργα του,από αυτόν τον κανόνα δεν θα μπορούσε να ξεφύγει ούτε ο κύριος προπονητής.Θα έπρεπε λοιπόν να είχε επιδείξει μεγαλύτερη σοφία πριν από 4 χρόνια  όταν έκανε δηλώσεις αν ήθελε βέβαια να διατηρήσει τη φήμη του σεβόμενος παράλληλα και την προσωπική του διαδρομή στον ΠΙΕΡΙΚΟ. Ο κύριος προπονητής όπως θα θυμάστε ή όπως θυμηθήκατε ήταν χείμαρρος κατά του ΠΙΕΡΙΚΟΥ πράγμα που τον στιγμάτισε στη συνείδηση των οπαδών της ομάδας μας.Αναρωτιόμαστε από πού πήρε το θάρρος και ποιοί τον έκαναν να πιστέψει ότι ο κόσμος του ΠΙΕΡΙΚΟΥ τρώει κουτόχορτο και είναι τόσο χαμηλού επιπέδου ώστε να δεχτεί αδιαμαρτύρητα μια τέτοια επιστροφή-πρόκληση.Με τί αισθήματα θα αντικρίσει τον κόσμο που κάποτε έβριζε πίσω από τον πάγκο του;Την ομάδα την έζησε για χρόνια,έπρεπε να γνωρίζει ότι τουλάχιστον δεν είμαστε αφελείς.
Αισθανόμαστε προδομένοι από τη διοίκηση.Μας δίνουν την εντύπωση ότι δεν σέβονται ούτε τους ίδιους τους εαυτούς τους φέρνοντας έναν άνθρωπο ο οποίος πριν 1439 μέρες τους αποκάλεσε ανιστόρητους και λαμόγια.Όσο για τα ωραία τα λόγια του καλοκαιριού νιώθουμε εξαπατημένοι,ένα ωραίο παραμυθάκι ήταν ώστε να μειωθεί με κάποιο πρόσχημα ο προϋπολογισμός της ομάδας και να μην στοχεύουμε ψηλά,πράγμα που κοστίζει κάτι παραπάνω.Οι κακοί οι Μελανόλευκοι βέβαια στήριξαν την ομάδα παρά τους χαμηλούς στόχους (αλήθεια ποιός είναι ο φετινός στόχος,ξέρει κανείς;) γιατί έκριναν ότι ξεκινάει έστω με προβλήματα και κάποια λάθη κάτι νέο και σε σωστή βάση.Αν και μία αλλαγή προπονητή μπορεί να χρεωθεί ως ένα ακόμα από αυτά τα λάθη της διοίκησης,ωστόσο η συγκεκριμένη αλλαγή και η πρόσληψη του νέου προπονητή μας κάνει να σκεφτόμαστε λίγο πιο πονηρά…Είμαστε πλήρως απογοητευμένοι αλλά και εξοργισμένοι από τη φιλοσοφία των διοικούντων και δυστυχώς ό,τι και να ακούσουμε πλέον,όσο και να θέλουμε, θα δυσκολευτούμε να το πιστέψουμε.
Δεν ξέρουμε αν έχει νόημα να ακούσουμε τις εξηγήσεις του νέου προπονητή.Για λόγους ευθυξίας πιστεύουμε ότι δεν έπρεπε να αναλάβει οποιοδήποτε πόστο στον ΠΙΕΡΙΚΟ.Το να ζητήσουμε να πάρει πίσω τις δηλώσεις του και να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη είναι αυτονόητο,ίσως είναι μια καλή αρχή, αλλά δεν πρόκειται να παρακαλέσουμε κιόλας,εξάλλου είχε το χρόνο να το κάνει (1439 μέρες για την ακρίβεια) αν είχε όντως μετανιώσει κάποια στιγμή για τα όσα είπε.Θα έχει ενδιαφέρον όμως να μάθουμε πώς και γιατί άλλαξε η γνώμη του για τους διοικούντες.
Από την ΠΑΕ Πιερικός θα θέλαμε κάποια στιγμή να ακούσουμε την αλήθεια και να της προτείνουμε,μιας και έκανε την αρχή, να προσλάβει ως γενικό αρχηγό τον γνωστό και φίλο μας Πέτρο Θεοδωρίδη και να κλείσει φιλικό με τον Εδεσσαϊκό για τα 50 χρόνια της ΠΙΕΡΙΚΑΡΑΣ…
Υ.Γ:Υπάρχει και φιλότιμο….

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
PIERIKOS CLUB MELANOLEYKOI

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΧΑΤΖΑΡΑ-ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ Ο κυρ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ:

ΛΥΣΗ, ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΙ, ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Γ. ΧΑΤΖΑΡΑ
Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας, κοινή συναινέσει, με τον προπονητή Γιώργο Χατζάρα

Ο κ. Χατζάρας, αμέσως μετά την λύση της συνεργασίας, απέστειλε την ακόλουθη δήλωση την οποία δημοσιεύουμε:

Μετά από ώριμη σκέψη, το τελευταίο χρονικό διάστημα αποφάσισα, για λόγους προπονητικής ευθιξίας, με δική μου πρωτοβουλία να λύσω, κοινή συναινέσει, τη συνεργασία μου με την ομάδα της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ. Θέλω να ευχαριστήσω του δύο μεγαλομετόχους της ΠΑΕ, κ. Ντούμο και κ. Ελευθεριάδη για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το χρονικό διάστημα, τον κόσμο της Κατερίνης, τους συνεργάτες μου και τέλος όλους τους ποδοσφαιριστές. Πιστεύω ότι οι βάσεις για αυτό το οποίο οραματισθήκαμε έχουν μπει. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, ό,τι καλύτερο στην ομάδα του Πιερικού.

Με τιμή,
Γιώργος Χατζάρας

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ

Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, μετά την απόφαση του προπονητή κ. Γιώργου Χατζάρα για τη λύση, κοινή συναινέσει, της συνεργασίας μας, θέλει δημόσια να τον ευχαριστήσει για την προσφορά του στην ομάδα, τον θεωρεί πάνω απ’ όλα φίλο και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της προπονητικής του καριέρας.


Με τιμή, 
Ο Πρόεδρος του ΔΣ
Δημήτριος Ελευθεριάδης.

ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ Ο κ. ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ


Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ - καλλιθεα 2-2 [ΟΣΟ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙΣ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΠΟΡΩΝΕΙΣ]

ΜΑΣ ΠΛΗΓΩΣΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΧΘΕΣ Η ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ, ΑΦΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 84' ΤΟ ΣΚΟΡ ΗΤΑΝ 2-0, ΕΝΩ ΣΤΟΝ 93' ΤΟ ΣΚΟΡ ΕΓΙΝΕ 2-2. ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΠΑΙΔΑΡΙΩΔΗ ΛΑΘΗ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΠΕΦΕΡΑΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΝΑ ΑΣΧΗΜΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ!

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΝ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΚΑΡΑΔΗΜΟΣ ΠΟΥ ΣΤΑ 37 ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΟΙ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΒΡΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΛΑΦΡΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ....Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΗ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ......