Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

www.PierikosFans.blogspot.com

Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ. ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ΄ ΟΛΑ!

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ - καοδ 56-73

ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΤΤΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΧΘΕΣ Η ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ, ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΤΗΣ Α2 καοδ. ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ, Η ΜΗ ΨΥΧΡΑΙΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΑ ΛΑΘΗ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΤΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΛΛΩΘΗΚΕ ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ!!! ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΛΛΗΛΟΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΘΗΚΑΝ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ. ΗΤΑΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΕΡΚΙΔΑ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΧΘΕΣ, ΚΑΘΩΣ ΓΙΑ 4 ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ 'ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ" ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΜΕ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΟΥΤΕ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΧΕ ΚΡΙΘΕΙ...ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ 30 ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΡΑΜΙΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ (ΞΥΛΙΝΗ) ΚΕΡΚΙΔΑ...Η ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 8 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ 7η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕ 12 ΒΑΘΜΟΥΣ.http://www.pierikosbc.gr/wp-content/uploads/2010/12/Pierikos-Arxelaos-KAOD-56-73-125.jpg 
 http://www.pierikosbc.gr/wp-content/uploads/2010/12/Pierikos-Arxelaos-KAOD-56-73-197.jpg

ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΩ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑΩ, ΠΙΕΡΙΚΑ-ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ Σ' ΑΓΑΠΑΩ!!!
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ-ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ,ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ!!!

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ-εθνικος αστερας 1-1 / απολλων πατρων-ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ 68-65

 
 ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ 1-1 ΜΕ ΤΟΝ ΑΞΙΟΜΑΧΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟ εθνικο αστερα. Ο αστερας ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΣΚΟΡ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΑΙΦΝΙΑΔΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, ΕΝΩ Η ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΙΑ "ΨΑΡΑΚΙ" ΤΟΥ ΤΑΣΙΔΗ. ΟΙ 2 ΟΜΑΔΕΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΟΚΑΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟ 2 ΑΚΟΜΗ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ. ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΜΑΣ ΠΛΗΓΩΝΕΙΣ, ΤΟΣΟ ΜΑΣ ΠΟΡΩΝΕΙΣ...


ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ, Η ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ 3 ΠΟΝΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ απολλωνα (ΤΡΙΤΟ ΣΕΡΙ ΜΑΤΣ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΠΟΥ ΧΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 3 ΠΟΝΤΟΥΣ-ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ). Ο ΡΟΔΟΣΤΟΓΛΟΥ ΑΣΤΟΧΗΣΕ ΣΕ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΣΤΗΝ ΕΚΠΝΟΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ. ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΟΥΠΕΡ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ καοδ. Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΩΣΤΕ ΟΥΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΩΘΕΙ ΤΟ ΦΡΟΥΡΙΟ ΜΑΣ!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ www.melanoleykoi.blogspot.com ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΟΠΑΔΩΝ ΠΙΕΡΙΚΟΥ
ΘΥΡΑ 5

ΕΥΧΗΤΗΡΙΟ


Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΟΠΑΔΩΝ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΘΥΡΑ 5 ΕΥΧΕΤΑΙ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ & ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ-ΜΠΑΣΚΕΤ-ΒΟΛΕΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.ΚΑΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.




ΤΟ 2011 ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΜΑΣ.
ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ.


ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΕΥΧΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥΣ & ΠΙΕΡΙΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΨΗΛΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΜΑΣ. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!
ΜΕ ΤΙΜΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΟΠ ΘΥΡΑ 5 
www.sop-pierikos.gr

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΑΣ: ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ-θρασυβουλος 3-1 / ΜΠΑΣΚΕΤ: ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ-ερμης λαγκαδα 73-66

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ,ΑΦΟΥ ΝΙΚΗΣΕ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ. ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΝ θρασυβουλα ΜΕ 3-1 ΜΕ ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΚΟΡ ΑΠΟ 0-1 ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ. ΞΕΧΩΡΙΣΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΟΥΓΚΟΥΛΙΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΦΙΕΡΩΣΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟΥΣ ΟΡΓΝΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ. ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΙΚΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΟΠΟΥ Η ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΥΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΟΜΑΓΕΣ ΤΟΥ λαγκαδα ΑΝΕΤΑ ΜΕ 73-66 ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!!! ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΟΘΕΩΘΗΚΑΝ!!! 


ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΖΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ!!!
ΤΡΕΛΑ ΠΟΥΛΑΜΕ ΠΑΝΤΟΥ Σ' ΑΚΟΛΟΥΘΑΜΕ!!!

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΕΫ...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:
Σ.Φ.Κ. "Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ" - ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΪ Αγωνιστικό Σαββατοκύριακο για τα τμήματα βόλεϊ του Πιερικού

Πλούσιο είναι το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Δεκεμβρίου αφού αγωνίζονται και οι τρεις ομάδες του Πιερικού. Άνδρες, Γυναίκες και κορασίδες δίνουν δύσκολους και κρίσιμους αγώνες για τη ..συνέχεια του πρωταθλήματος θέλοντας να κάνουν το 3 στα 3 και να συνεχίσουν την νικηφόρα πορεία τους για την επίτευξη των στόχων τους.

Η ομάδα των κορασίδων αγωνίζεται το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου και ώρα 15:00 στα Γιαννιτσά με τον τοπικό Μύλωνα σε ένα παιχνίδι όπου με νίκη οι κορασίδες του Πιερικού σφραγίζουν την 1η θέση της βαθμολογίας και πηγαίνουν στα play-off για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Είναι η τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου και τα κορίτσια του Πιερικού έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για να πετύχουν την νίκη, που θα τους δώσει και την 1η θέση της βαθμολογίας, μια θέση που βρίσκονται εδώ και αρκετό καιρό.

Η ομάδα των γυναικών στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος αντιμετωπίζουν στην Κατερίνη 12 Δεκεμβρίου και ώρα 16:00 στο ΔΑΚ των ομάδα του Μύλωνα Γιαννιτσών. Οι παίκτριες του Πιερικού θέλουν να ξεκινήσουν με νίκη επί του Μύλωνα, όπως συνέβηκε και στην τελευταία αγωνιστική του περσινού πρωταθλήματος.

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Πιερικού αγωνίζεται την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 στο ΔΑΚ Κατερίνης στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής με την ομάδα του Άτλα Κιλκίς.
Οι άνδρες είναι αποφασισμένοι να ζευγαρώσουν τις νίκες τους και μάλιστα με 3-0 σετ για να συνεχίσουν χωρίς καμία απώλεια την προσπάθεια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Β' Εθνική κατηγορία. Η τελευταία προπόνηση θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου όπου θα ανακοινωθεί και η 12αδα που θα αγωνιστεί την Κυριακή.

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ (9/12/2010)

ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΘΥΡΑ 5Β ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ
ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΘΥΡΕΣ:
ΘΥΡΑ3 (VIP)
ΘΥΡΑ 4 (ΚΥΛΙΚΕΙΟ)
ΘΥΡΑ 5Α & για πρώτη φορά η ΘΥΡΑ 5Β για τους οργανωμένους φιλάθλους
 
ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ) 
Τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας στην Α2 Ερμή Λαγκαδά υποδέχεται το Σάββατο στην Κατερίνη ο Πιερικός Αρχέλαος. Εκ των πραγμάτων θα γίνει ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και οι φίλοι του μπάσκετ στην Πιερία θα έχουν την ευκαιρία για ένα ακόμη απόγευμα να απολαύσουν θέαμα ή καλύτερα να πάρουν μέρος σε μια ακόμη γιορτή του μπάσκετ, όπως πραγματικά συμβαίνει.
Για τον αγώνα αυτό, ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Δημήτρης Γαλάνης, δήλωσε:
«Ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι με έναν αντίπαλο που έχει τριετή εμπειρία στην κατηγορία συν το γεγονός ότι ξεκίνησε εντυπωσιακά. Έχει παίκτες οι οποίοι βρίσκονται ψηλά σε στατιστικές κατηγορίες. Εμείς από την πλευρά μας ετοιμαζόμαστε για ένα δύσκολο παιχνίδι και καλούμε τον κόσμο να μας συμπαρασταθεί, όπως έκανε και σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια».
Διαιτητές ορίσθηκαν οι Καλδίρης, Μαλανδρής και Χαραλαμπάκης και κομισάριος ο κ. Γκανάτσιος.
Οι δηλώσεις του Γιάννη Μαλτέσιου για το ματς με τον Ερμή Λαγκαδά :
Ο Ερμής Λαγκαδάς είναι μια πολύ καλή ομάδα, έχει αρκετούς καλούς παίκτες και έναν έμπειρο προπονητή. Αυτό το αποδεικνύει και η θέση του στον βαθμολογικό πίνακα όπου βρίσκεται, δηλ. στην πρώτη θέση. Όλα αυτά δείχνουν ότι το Σάββατο θα έχουμε ένα δύσκολο έργο και ένα ντέρμπι. Εμείς από την πλευρά μας όλη την εβδομάδα έχουμε δουλέψει πολύ και προετοιμαζόμαστε πάρα πολύ καλά για τον συγκεκριμένο αγώνα και θα δώσουμε όλες τις δυνάμεις μας και τον καλύτερό μας  εαυτό για να κερδίσουμε και να παραμείνει η έδρα μας αήττητη. Σε αυτή την προσπάθεια θέλουμε στο πλευρό μας τον έκτο μας παίκτη που είναι ο κόσμος της Πιερίας και είμαι σίγουρος ότι θα τον έχουμε, όπως τον είχαμε και το προηγούμενο Σάββατο στο παιχνίδι με τον Αμύντα που με την δύναμή του μας έδωσε το έναυσμα και το κουράγιο για να αντέξουμε σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο και τελικά να κερδίσουμε...»

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πιερικός Αρχέλαος-ΑΟ Αμύντας

Το Σάββατο στις 5,30 μ.μ
Χορηγοί οι «ΚΑΝΑΔΟΣ» και «ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ»
Ακόμη ένα ωραίο παιχνίδι περιμένουν να απολαύσουν με αγωνία οι φίλοι του μπάσκετ στην Πιερία. Για την τέταρτη αγωνιστική της Α2 ο Πιερικός Αρχέλαος φιλοξενεί το Σάββατο στις 5,30 μ.μ. τον Αμύντα από την Αθήνα, ομάδα που συμμετέχει και αυτή στο πρωτάθλημα με ιδιαίτερες αξιώσεις.
Για τον αγώνα αυτό, ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Δημήτρης Γαλάνης, δήλωσε:
«Παίζουμε με μία πάρα πολύ αξιόμαχη ομάδα η οποία έχει σαφείς προσανατολισμούς, συνοχή και έναν πολύ έμπειρο προπονητή. Τους σεβόμαστε απόλυτα και τον Αμύντα γενικά ως μπασκετική παρουσία στο χώρο. Εμείς θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και καλούμε τον κόσμο μας να είναι και πάλι στο πλευρό μας».
Διαιτητές θα είναι οι κ.κ. Δεσλής, Σιορέντας και Τατούδης και κομισάριος ορίσθηκε από την ΕΟΚ ο κ. Γιώργος Σαμαλής.