Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

τυρια-ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ 0-0 / κουλα-ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ 66-62


ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΒΑΘΜΟ ΠΗΡΕ ΧΘΕΣ Η ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΣΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑΓΩΡΙΚΟ "ARENA" ΑΠΟ ΤΑ ΒΛΑΧΙΚΑ ΤΥΡΙΑ. Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΠΛΟ.ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ, ΟΠΟΥ ΠΕΡΙΠΟΥ 150 ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΛΕΠΤΟ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΨΟΥΡΑ ΤΟΥΣ.ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΤΖΑΜΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤA ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ, ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ... ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ ΟΛΟΙ  ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΕΡΟΥΚΑ , ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΣΤΗΝ 2η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ!

ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ....
ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ,ΤΩΡΑ, ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΟΡΑΚΕΣ ΜΕ ΓΚΡΙΖΕΣ ΣΤΟΛΕΣ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΔΙΠΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ αεκ(ουλα) ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΤΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΣΕΡΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ.ΑΚΟΜΑ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ 1/3 ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ Α2. ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ αεκ, ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ ΑΡΓΟΥΣ. ΩΡΑ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ...

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΑΣ, ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΑΣ, ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΘΑ ΤΗΝ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΣΑΣ!

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟΥΣ ΣΤΟ AEL FC ARENA





Το Pierikos Club Melanoleykoi ενημερώνει τους φιλάθλους της Κατερίνης και ολόκληρης της Πιερίας πως διοργανώνει εκδρομή για τον αγώνα πρωταθλήματος ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον ΠΙΕΡΙΚΟ στο AEL FC ARENA την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011.Λόγω του σύντομου χρόνου οργάνωσης της εκδρομής όσοι ενδιαφέρονται να περάσουν για συμμετοχές από τα γραφεία του συνδέσμου απογευματινές ώρες.Η ώρα αναχώρησης την εκδρομής έχει οριστεί για τη 12:30μμ.Το εισητήριο του αγώνα είναι 10 ευρώ και η θύρα που θα μας φιλοξενήσει η 13, ενημερωτικά για όσους προτιμήσουν να μην ακολουθήσουν την εκδρομή.

Η συμμετοχή της εκδρομής είναι 10 ευρώ. Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 6988248927.
ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΔΕΝ Σ' ΑΦΗΣΑΜΕ ΜΟΝΟ ΠΟΤΕ


AEL FC ARENA

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

ΚΥΠΕΛΟ: ζακυνθος-ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ 0-1

Η ομάδα μας φάνηκε πιο έτοιμη και έδειξε περισσότερα στοιχεία στο παιχνίδι της εν αντιθέσει με τη Ζάκυνθο που φάνηκε φανερά επηρεασμένη από την έλλειψη επίσημου αγώνα στα… πόδια της. Το συγκρότημα της Ζακύνθου προσπάθησε να κρατήσει τους επιθετικούς του Πιερικού μακριά απ’ την εστία του Τοπαλίδη, επιτρέποντας τους να απειλούν μόνο με περιφερειακά σουτ αλλά μια αδράνεια της άμυνας έφερε το γκολ του Κοντέων από σέντρα του Γκουγκουλιά

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ-παναχαϊκη 2-0 / ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ-λαγκαδας 84-60



ΤΕΛΕΙΑ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΑΣ! ΔΥΟ ΜΑΤΣ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΔΥΟ ΙΣΑΡΙΘΜΕΣ ΝΙΚΕΣ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ.ΟΛΟΣ Ο ΦΙΘΑΘΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΧΘΕΣ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΕ ΣΩΣΤΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΓΗΠΕΔΑ.ΠΕΡΙΠΟΥ 1.500 ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΡΑ ΤΟ ΚΡΥΟ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 500 ΑΤΟΜΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΖΕΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ.

ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΑΡΕΣ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΑΝΤΑΜΙΨΑΝ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ ΜΕ ΔΥΟ ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΝΙΚΕΣ. ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΝΕΤΗ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΥ ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΩΝ ΤΟΥ λαγκαδα. ΤΟ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΕΧΟΥΜΕ: "λαρσα"-ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ, ΚΑΙ (αχ)κουλα-ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΠΟΥ ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ 2ο ΔΙΠΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ 3η ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΝΙΚΗ.

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ-βεροια 1-3 / ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ-οφη 77-75


ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ βεροια, ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΔΑΜΕ.ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΑΤΥΧΟ ΣΚΟΡ,ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΗΛΩΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ.
ΕΠΟΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ Α.Ε.ΚΟΥΓΙΑ (παναχαϊκη).

ΠΙΕΡΙΚΕ ΠΑΙΞΕ ΓΕΡΑ Η ΑΝΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ, ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ, ΣΕ Β-Γ ΕΘΝΙΚΗ, ΣΤΗΝ ΠΕΤΣΑ ΜΟΥ ΤΙΣ ΕΝΙΩΣΑ, ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΣΑ.

ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ Η ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΑΛΗΚΑΡΙΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ (φ)οφη ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΒΑΘΕΙΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ (ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ) ΜΕ ΤΟΝ ερμη λαγκαδα..


ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΣΤΗΝ Α, ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΣΤΗΝ Β, ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΦΑΒΗΤΑ!

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ!

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΚΑΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΣΑΝ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΝΑ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ:

  • ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ ΜΑΪΟΥ ΝΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 18 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ!
  • ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΝ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΟΥΣ!
  • ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΡΧΗΣ ΓΕΝΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΜΕ ΜΙΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΝΙΚΗ, ΩΣΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ 1 ΑΠΟ ΤΙΣ 5 ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΟΥΝ ΦΕΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Α2!
  • ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΒΟΛΕΥ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΕΡΣΥ ΤΗΣ ΑΠΕΤΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ 2 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ)!
  • ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΕΥ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΤΟΧΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ 1η ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ.
  • ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΤΗΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ!
  • ΤΕΛΟΣ, ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΑΘΗΤΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ "ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ" ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΜΙΑ 2η ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΑΝΟΔΟ, ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ Α' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ!
ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ!
PierikosFans
GATE 5
Against All

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - Αγιασμός

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ο Πρόεδρος και το Δ. Σ. της ΠΑΕ Πιερικός σας προσκαλούν στην τελετή Αγιασμού εν όψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου, που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Πιερικού την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου και ώρα 17.00.
Για το Δ. Σ.
Ο Πρόεδρος
Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος