Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

αιας σαλαμινας-ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-0 (0-3 στα πεναλτυ) ~ περαμα-ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ 66-61

1 ΣΤΑ 2 ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΜΑΣ.

ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ ΤΟΝ αιαντα σαλαμινας ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΕΝΑΛΤΥ ΜΕ 0-3. ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΛΕΙΞΑΝ 0-0. ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ-ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΟΥΜΑΓΙΑΣ ΠΟΥ ΑΠΕΚΡΟΥΣΕ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 4 (!) ΠΕΝΑΛΤΥ, 3 ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΦΘΟΡΟ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ 1 ΣΤΟ 18' ΛΕΠΤΟ. ΕΤΣΙ Η ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΑΝ ΚΑΙ ΕΛΕΙΠΗΣ ΑΠΟ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ (3η) ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΕΛΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, 1,5 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ, Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΚΑΘΩΣ ΕΧΑΣΕ ΜΕ 66-61 ΑΠΟ ΤΟΝ ερμη περαματος ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ. Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ 1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ. ΠΛΕΟΝ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΗΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Α2 ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΑΚΡΙΒΩΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα, εύκολα, γρήγορα και Πιερικά! Απαγορεύονται υβριστικά, ρατσιστικά, σεξιστικά μηνύματα και η χρήση greeklish. Μηνύματα με τα ανωτέρω χαρακτηριστικά θα διαγράφονται αυτόματα.