Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΧΑΤΖΑΡΑ-ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ Ο κυρ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ:

ΛΥΣΗ, ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΙ, ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Γ. ΧΑΤΖΑΡΑ
Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας, κοινή συναινέσει, με τον προπονητή Γιώργο Χατζάρα

Ο κ. Χατζάρας, αμέσως μετά την λύση της συνεργασίας, απέστειλε την ακόλουθη δήλωση την οποία δημοσιεύουμε:

Μετά από ώριμη σκέψη, το τελευταίο χρονικό διάστημα αποφάσισα, για λόγους προπονητικής ευθιξίας, με δική μου πρωτοβουλία να λύσω, κοινή συναινέσει, τη συνεργασία μου με την ομάδα της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ. Θέλω να ευχαριστήσω του δύο μεγαλομετόχους της ΠΑΕ, κ. Ντούμο και κ. Ελευθεριάδη για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το χρονικό διάστημα, τον κόσμο της Κατερίνης, τους συνεργάτες μου και τέλος όλους τους ποδοσφαιριστές. Πιστεύω ότι οι βάσεις για αυτό το οποίο οραματισθήκαμε έχουν μπει. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, ό,τι καλύτερο στην ομάδα του Πιερικού.

Με τιμή,
Γιώργος Χατζάρας

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ

Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, μετά την απόφαση του προπονητή κ. Γιώργου Χατζάρα για τη λύση, κοινή συναινέσει, της συνεργασίας μας, θέλει δημόσια να τον ευχαριστήσει για την προσφορά του στην ομάδα, τον θεωρεί πάνω απ’ όλα φίλο και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της προπονητικής του καριέρας.


Με τιμή, 
Ο Πρόεδρος του ΔΣ
Δημήτριος Ελευθεριάδης.

ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ Ο κ. ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα, εύκολα, γρήγορα και Πιερικά! Απαγορεύονται υβριστικά, ρατσιστικά, σεξιστικά μηνύματα και η χρήση greeklish. Μηνύματα με τα ανωτέρω χαρακτηριστικά θα διαγράφονται αυτόματα.