Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΑΣ: ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ-θρασυβουλος 3-1 / ΜΠΑΣΚΕΤ: ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ-ερμης λαγκαδα 73-66

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ,ΑΦΟΥ ΝΙΚΗΣΕ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ. ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΝ θρασυβουλα ΜΕ 3-1 ΜΕ ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΚΟΡ ΑΠΟ 0-1 ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ. ΞΕΧΩΡΙΣΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΟΥΓΚΟΥΛΙΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΦΙΕΡΩΣΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟΥΣ ΟΡΓΝΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ. ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΙΚΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΟΠΟΥ Η ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΥΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΟΜΑΓΕΣ ΤΟΥ λαγκαδα ΑΝΕΤΑ ΜΕ 73-66 ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!!! ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΟΘΕΩΘΗΚΑΝ!!! 


ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΖΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ!!!
ΤΡΕΛΑ ΠΟΥΛΑΜΕ ΠΑΝΤΟΥ Σ' ΑΚΟΛΟΥΘΑΜΕ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα, εύκολα, γρήγορα και Πιερικά! Απαγορεύονται υβριστικά, ρατσιστικά, σεξιστικά μηνύματα και η χρήση greeklish. Μηνύματα με τα ανωτέρω χαρακτηριστικά θα διαγράφονται αυτόματα.