Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Συνεχίζουν την προετοιμασία τους οι άνδρες του Πιερικού στο βόλεϊ

Με εντυπωσιακούς ρυθμούς συνεχίζουν την προετοιμασία τους οι άνδρες του Πιερικού καθώς διανύουν την 2η εβδομάδα του βασικού κύκλου της προετοιμασίας όπου οι παίκτες του Πιερικού προπονούνται σε γυμναστήριο με ασκήσεις με βάρη ενώ παράλληλα "χύνουν άφθονο ιδρώτα" στο τρέξιμο.


Συνάμα εκτελούν ασκήσεις με μπάλα Ά βαθμού αυξανόμενης δυσκολίας έτσι ώστε στο τέλος να παρουσιαστούν πανέτοιμοι καθώς η πρόκληση της ανόδου στην Α2 Εθνική κατηγορία είναι πολύ μεγάλη.

Όλοι οι παίκτες του Πιερικού προσπαθούν να παρουσιάσουν τον καλύτερο εαυτό τους στις προπονήσεις καθώς το μεγάλο ρόστερ (24 παίκτες!!) και η πληρότητα σε όλες τις θέσεις αυξάνουν στο μέγιστο την ανταγωνιστικότητα των παικτών.

Οι παίκτες του Πιερικού έχουν καταλάβει τον σκοπό και τον στόχο της διοίκησης και φροντίζουν μέσα από τις σκληρές προπονήσεις να βελτιωθούν στο μέγιστο και να καταλάβουν την 1η θέση της βαθμολογίας που οδηγεί στην Α2 Εθνική κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία του Κατερινιώτικου βόλεϊ.

Η διοίκηση του Πιερικού δείχνοντας την άριστη οργάνωση που έχει σε όλους τους τομείς και σε όλα τα επίπεδα με συντονισμένες ενέργειες φρόντισε να ενισχύσει την ομάδα έτσι ώστε να παρουσιαστεί μια πληρότητα σε όλες τι θέσεις γεγονός που θα της επιτρέψει να πετύχει τον μεγάλο στόχο που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η άνοδος στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Η ομάδα του Πιερικού διαθέτει παίκτες με πλούσια σωματικά προσόντα, με άριστη τεχνική και τακτική κατάρτιση, με απόλυτη πειθαρχία σε όλους τους τομείς, μια ομάδα που αποτελείται από κράμα νέων ταλαντούχων παικτών με έμπειρους παίκτες δημιουργώντας μια ομάδα ικανή να πετύχει το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα. Η διοίκηση του Πιερικού και το προπονητικό τιμ έχουν δημιουργήσει μια ομάδα μοντέλο, πρότυπο για όλες τις ομάδες.

ΚΑΤΕΡΙΝΗ - 7/10/11

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα, εύκολα, γρήγορα και Πιερικά! Απαγορεύονται υβριστικά, ρατσιστικά, σεξιστικά μηνύματα και η χρήση greeklish. Μηνύματα με τα ανωτέρω χαρακτηριστικά θα διαγράφονται αυτόματα.