Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Σε εντατικούς ρυθμούς οι γυναίκες του Πιερικού στο βόλεϊ

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Πιερικού ώστε να παρουσιαστεί πανέτοιμη στην έναρξη του πρωταθλήματος. Οι παίκτριες του Πιερικού δείχνουν μια αξιοζήλευτη θέληση, αγωνιστική διάθεση και πειθαρχία στις προπονήσεις δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους.

Τα κορίτσια του Πιερικού θέλουν να συνεχίσουν την εντυπωσιακή τους πορεία που διαγράφουν τα τελευταία χρόνια. Παρότι η ομάδα του Πιερικού έχει ανανεωθεί κατά πολύ την φετινή χρονιά, η συμμετοχή στην τελική φάση για την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία αποτελεί βασικό στόχο.

Η περσινή συμμετοχή στην τελική φάση αποτελεί οδηγό για την φετινή χρονιά.

Η φετινή ομάδα αποτελείται από κορίτσια με πλούσια σωματικά προσόντα με πολύ καλή ατομική και τακτική κατάρτιση και πάνω απ' όλα με πειθαρχημένο χαρακτήρα που ξέρουν τι θέλουν μέσα στο γήπεδο και πώς να το πετυχαίνουν.

Οι σκληρές προπονήσεις που γίνονται στο γυναικείο τμήμα αποτελούν τα εχέγγυα για τις μελλοντικές επιτυχίες. Να σημειωθεί η επιστροφή στην ομάδα της πασαδόρου Καραμήτρου Μ. η οποία αγωνίστηκε στην Β' Εθνική κατηγορία, διαθέτοντας πολύ εμπειρία, άριστη τεχνική και τακτική κατάρτιση, έτοιμη να βοηθήσει την ομάδα του Πιερικού στην υλοποίηση του στόχου.

Παράλληλα οι περσινές πρωταθλήτριες παγκορασίδες του Πιερικού έχοντας δουλέψει πολύ σκληρά στις προπονήσεις, έχουν παρουσιάσει τρομερή βελτίωση και εξέλιξη και είναι έτοιμες να βοηθήσουν την γυναικεία ομάδα στην κατάκτηση τρόπαιων και πρωταθλημάτων.

Η ομάδα του Πιερικού έχει δείξει με την άριστη οργάνωση που έχει σε όλα τα επίπεδα και σε όλους τους τομείς, την αγωνιστική και εξωαγωνιστική πειθαρχία, το καταπληκτικό οικογενειακό κλίμα, ότι είναι έτοιμη για την κατάκτηση πρωταθλημάτων και μεγάλων επιτυχιών σε όλα τα τμήματα.

ΚΑΤΕΡΙΝΗ - 14/10/11

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα, εύκολα, γρήγορα και Πιερικά! Απαγορεύονται υβριστικά, ρατσιστικά, σεξιστικά μηνύματα και η χρήση greeklish. Μηνύματα με τα ανωτέρω χαρακτηριστικά θα διαγράφονται αυτόματα.